

Southeast Regional User Group September 20, 2018

Agenda

Kindly hosted by: Turner Broadcasting, One CNN Center, Atlanta, GA 30303

8.30am Arrivals

8.45am Welcome and Introductions

Ashley Wilson, Fusion Risk Management (30 mins)

9.15am What's Trending at Fusion

Hear the latest news and events from Fusion and learn more about available community events and resources including RUGS, Solutions, Fusion Central, and Fusion Academy.

Ashley Wilson, Fusion Risk Management (30 mins)

9.45am Lightning Experience

Learn. Plan. Prepare. Lightning Experience is the next generation of the Salesforce platform featuring a modern look and feel, new user features, and configuration tools. Administrators can build better, more user-friendly applications to minimize training and allow users to work faster.

Matthew Palaparthi, Fusion Risk Management (60 mins)

10.45am Networking Break (20 mins)

11.05am Group Spotlight Discussion - Training and Engaging Users

All Attendees, moderated by Jennifer Wright (35 mins)

11.40am Networking Lunch (30 mins)

12.10pm Discover What's Possible with Fusion

Learn how to leverage existing features and capabilities to help evolve your program and be more

effective and efficient.

Matthew Palaparthi, Fusion Risk Management (60 mins)

1.10pm Networking Break (20 mins)

1.30pm Customer Spotlight – What Have You Done with Fusion Today?

Andy Barber and Kelly Howser, Blue Cross Blue Shield of Tennessee (45 mins)

2.15pm Fall Release Preview

Learn about new innovations and capabilities coming up in the next release.

Matthew Palaparthi, Fusion Risk Management (40 mins)

2.55pm Planning for the next RUG Meeting

Ashley Wilson, Fusion Risk Management (5 mins)

3.00pm Closing Comments



Southeast Regional User Group September 20, 2018 Additional Information

Meeting Location:

Meeting will be held at Turner Broadcasting, One CNN Center, Atlanta, GA 30303

Directions to CNN Center:

Meeting will be held at in the CNN Center, in the HLN Conference Room. **GPS will direct you to 190 Marietta St.**NW, which is also correct but will take you the side of the CNN Center. Parking is available and will be validated for you.

Directions to Parking Deck:

Southbound via I-75/85

- Exit 249C Williams St
- Turn RIGHT onto Ivan Allen Jr. Blvd
- Turn LEFT onto Centennial Olympic Park Dr
- Parking garage is on the LEFT after you cross over Marietta St. and pass the large CNN letters on your RIGHT

Northbound via I-75/85

- Exit 249D Spring St./W. Peachtree St
- Turn RIGHT onto Spring St. ramp toward Centennial Olympic Park Dr
- Bear LEFT onto Centennial Olympic Park Dr
- Stay on Centennial Olympic Park Dr
- Parking garage is on the LEFT after you cross over Marietta St. and pass the large CNN letters on your RIGHT

Eastbound or Westbound via I-20:

• Exit I-75/85 North and follow Northbound via I-75/85

Security Check-In:

For safety and security measures, please be prepared to show valid photo ID for entrance to the building.

Breakfast and Lunch:

Breakfast and lunch are provided at no cost to attendees. If you have any dietary restrictions, please email <u>fusionrugs@fusionrm.com</u>.

What to bring with you:

We encourage each attendee to bring some content with them to share with the group:

- 1. An accomplishment in your program that you are extremely proud of:
 - a. a new process you designed to become more efficient;
 - b. a new capability you developed on the Fusion Framework System;
 - c. a solution to a challenge you were faced with.
- 2. A problem or challenge you are facing or struggling to resolve:
 - a. specific to your program;

- b. specific to your organization or industry;
- c. specific to your implementation of the Fusion Framework System.

Future Meeting Schedule:

-	
03/05/2019	TBD